Viver de Bell-lloc participa en les tasques de control d’accessos al Montseny

La Diputació de Barcelona ha decidit comptar un any més amb persones de Fundació Viver de Bell-lloc per donar suport en la gestió dels accessos al Parc Natural del Montseny.

Aquest és el quart any que s’aposta per la inclusió laboral de persones amb disCapacitat en aquestes tasques. Viver de Bell-lloc gestiona la zona de Santa Fe i Cànoves i per la resta d’accessos s’ha comptat amb altres centres especials de treball de la zona com Tac-Osona i Fundació Baix Montseny.

Aquests equips donen suport als guardes en les tasques d’informació i organització de les zones d’aparcament, que per aquestes dates acostumen a rebre molta afluència de visitants. A partir d’aquest cap de setmana es talla l’accés en vehicle privat als no residents un cop els aparcaments estiguin plens.

La satisfacció amb els resultats d’altres anys ha promogut que es doni continuïtat a aquesta contractació. En total enguany, al Parc Natural del Montseny hi ha 43 informadors (25 de reforç, 3 dels quals de Fundació Viver de Bell-lloc) i 12 guardes.

Els nostres col·laboradors: