Canviem els testos del viver d’heures: Avancem cap a la sostenibilitat i l’economia circular

Viver de Bell-lloc avança en la sostenibilitat en el seu viver d’heures i incorpora testos i contenidors de plàstic 100% reciclables en el procés productiu de planta ornamental. Els nous testos tenen com a matèria primera el polipropilè d’origen reciclat.

D’aquesta manera aconseguim un producte reciclat i reciclable. El consumidor pot dipositar els testos al contenidor groc o d’envasos un cop ja no són necessaris i així es permet el seu reciclatge i el seu aprofitament com a matèria primera. Un exemple d’economia circular que ens permet avançar cap a la sostenibilitat, un dels objectius prioritaris de Viver de Bell-lloc.

Aquest canvi també comporta el canvi de color dels testos i contenidors de cultiu, que passa del negre al color teula o terracota.  Aquest canvi de color és necessari per poder fer un bona selecció en les plantes de triatge durant el procés de selecció i reciclatge de residus plàstics, on s’utilitzen tècniques de selecció òptica infraroja (NIR) que no poden detectar el color negre i per tant necessiten d’altres gammes de color.

 

Vols saber més del nostre viver? Clica aquí!

 

Els nostres col·laboradors: