Viver de Bell-lloc gestionarà el bar del casal de joves El Kaliu a Lliçà de Vall

Aquest mes d’octubre entrarà en funcionament el bar del casal de joves El Kaliu a Lliçà de Vall, 12 anys després de la inauguració de l’equipament.

Durant aquests 12 anys, el bar ha funcionat en ocasions puntuals gestionat per part del propi jovent que passava per El Kaliu. Ara, l’espai estarà gestionat per la Fundació Viver de Bell-lloc, una entitat vallesana que treballa des de fa 39 anys per la inclusió social i laboral de persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental.

L’equip, format inicialment per dues persones, oferirà una carta amb producte de proximitat que acompanyarà la proposta d’activitats del centre.

El bar d’El Kaliu obre les seves portes amb la intenció de ser un punt de trobada per a tota la població de Lliçà de Vall. L’espai comptarà amb programació habitual i activitats puntuals per tal que tots els veïns i veïnes de Lliçà puguin prendre’n part i participar-hi. A més a més, aprofitant que l’equipament és també la seu de Ràdio Kaliu, es convida a totes aquelles persones interessades en participar-hi a fer-ho i a crear un espai de convivència i trobada social.

L’Ajuntament també compta amb Fundació Viver de Bell-lloc per al manteniment dels espais verds del municipi amb un contracte iniciat aquest estiu i amb una durada inicial prevista per un any.

L’entitat genera oportunitats laborals per a 140 persones amb disCapacitat intel·lectual, física i trastorn de salut mental del Vallès Oriental a través de projectes empresarials en el sector de la jardineria, muntatges industrials, viverisme, avicultura ecològica i restauració entre d’altres.

En el sector de la restauració, l’entitat compta amb experiència en la gestió de la cantina de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu.

 

Els nostres col·laboradors: