Viver de Bell-lloc gestionarà els espais verds de Lliçà de Vall

El Centre Especial de Treball ha estat adjudicatari d’un contracte d’un any i un equip de persones amb disCapacitat realitzarà el manteniment d’una desena d’espais.

  • L’entitat ja duia a terme el manteniment de la Masia de Can Coll des de fa dos anys.

L’Ajuntament de la Lliçà de Vall ha adjudicat el manteniment dels espais verds del municipi al Centre Especial de Treball Helix de Fundació Viver de Bell-lloc. L’entitat ja duia a terme el manteniment de la Masia de Can Coll des de fa dos anys.

Ara, amb un contracte d’un any, gestionarà els espais verds del cementiri, el Centre d’Atenció Primària, l’Ajuntament, el passeig de l’església, la masia de Can Coll, el Parc del Xiol, l’avinguda Montserrat i el carrer Indústria.

Hi treballaran habitualment un equip de dues persones, una d’elles amb disCapacitat, realitzant tasques d’esbrossat, regs, segues, abonats, sembres i neteja entre d’altres tasques per a garantir el manteniment dels espais. També comptaran amb reforços puntuals per posar a punt algunes zones.

Helix de Fundació Viver de Bell-lloc és un Centre Especial de Treball que genera oportunitats laborals per a 140 persones amb disCapacitat intel·lectual, física i trastorn de salut mental del Vallès Oriental a través de projectes empresarials en el sector de la jardineria, muntatges industrials, viverisme i avicultura ecològica entre d’altres. Hellix realitza el manteniment d’espais verds a 9 municipis del Vallès Oriental. L’entitat també compta amb serveis assistencials que atenen prop de 300 persones.

 

Els nostres col·laboradors: