Enclavaments laborals

Els enclavaments laborals són una modalitat de contractació de serveis que permet disposar d’un equip de treball específic per fer feines de baixa complexitat a qualsevol empresa. Els enclavaments ofereixen molts beneficis econòmics, fiscals i organitzatius i són una fórmula òptima per moltes organitzacions.   

Integrar per primera vegada en els equips de treball d’una empresa a persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual no és senzill. Una bona fórmula per provar-ho són els enclavaments laborals. Mitjançant un contracte de prestació de serveis, Viver de Bell-lloc dissenya i forma a un equip de persones per realitzar una feina específica durant un temps determinat. Aquestes persones estan permanentment supervisades per un monitor o monitora.  

El resultat és que els nostres clients poden comptar amb una força de treball molt competitiva i motivada i, al mateix temps, veure com s’integren en la dinàmica de la seva organització. Algunes empreses opten per aquesta fórmula també en moments en els que tenen puntes de feina o encàrrecs extraordinaris, tot i que també hi ha casos en els que aquesta modalitat té un caràcter més permanent.  

Aquestes persones poden fer feines molt diverses: muntatges, manipulats, revisat de peces, triatges…

Els nostres casos d’èxit són:

FERIMET

SIMON

ZELLER

Els nostres col·laboradors: