Formació i sensibilització

Totes les persones som diferents i, en conseqüència, també ho són els equips de treball que formem. Afortunadament cada vegada hi ha més empreses que veuen aquesta pluralitat de caràcters, visions i capacitats com un enorme capital que enriqueix l’organització de forma indiscutible. Però integrar i gestionar la diferència també requereix d’uns coneixements i habilitats específiques.

A Catalunya hi ha més de mig milió de persones que tenen reconeguda alguna discapacitat, i més d’un 30% d’elles tenen una discapacitat intel·lectual i algun trastorn de la salut mental. 

La nostra entitat porta des del 1982 trencant estigmes i tòpics sobre les persones amb diversitat funcional i enriquint empreses amb persones amb capacitats diferents. Hem fet xerrades en administracions, a empreses i a escoles. Hem dissenyat tot tipus d’activitats lúdiques i formatives per facilitar el treball conjunt i la convivència amb les persones de la nostra entitat. I obrim les portes a tothom que ens ho demana per explicar com treballem per generar noves oportunitats a aquest col·lectiu tant nombrós. Sabem com s’ha de seleccionar un perfil, com se l’ha de preparar i com s’ha de gestionar la seva incorporació al grup per obtenir-ne el màxim benefici. Ara transferim aquest coneixement a les empreses que també volen incorporar i donar més i millors oportunitats a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals.

Si la teva organització vol conèixer d’aprop aquesta realitat; si vol invertir en persones que ho necessiten; si vol formar els seus equips per treballar amb la diversitat; o si simplement vol informació sobre els beneficis que s’obtenen implementant polítiques de responsabilitat social corporativa, podeu comptar amb Viver de Bell-lloc.

Oferim cursos i formació especialitzada amb l’objectiu de sensibilitzar sobre els grans beneficis socials, econòmics i de reputació que comporta la incorporació de persones amb discapacitat als seus equips de treball. Orientem i assessorem per salvar els petits obstacles inicials que es poden produir en l’organització durant el procés d’incorporació.

Aquest tipus de formació va adreçada tant a empreses que ja han integrat a persones amb diversitat funcional, com a aquelles que s’ho comencen a plantejar. En poques hores, els participants veuran amb exemples molt clars els beneficis que comporta aquesta decisió.

Contacta’ns a través del formulari i trobarem la millor manera de connectar-nos.

Els nostres col·laboradors: