Can Lluís – Montseny

Can Lluís de Fundació Viver de Bell-lloc: una finca ubicada al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. 

Viu l’experiència de Can Lluís, una finca ubicada en un entorn privilegiat i envoltada de natura i silenci.

L’espai pertany a Fogars del Monclús i és accessible en cotxe. També hi pots arribar caminant des del poble del  Montseny.

Pertany a Fogars de Montclús, és accessible en cotxe i està situat a 15 minuts caminant del poble del Montseny.  Aquí pots veure Com arribar a Can Lluís

Can LLuis Viver de Bell-lloc. Lloguer d 'espai

Característiques de  l’espai

És un espai perfecte per acollir activitats de fins a 50 persones o més, depenent de l’activitat que es vulgui dur a terme (familiar, empresarial, benestar personal, etc.)

Disposa de 40 hectàrees de terreny i un edifici de 180 m2 dividit en tres sales multifuncionals.

Disposa de multitud de serveis i comoditats: zona d’aparcament, lavabos, zona enjardinada, taules de pícnic, possibilitat de càtering, disposa també de vaixella, neveres i barbacoes.

Consulteu-ne el detall de les opcions.

Can Lluís per a particulars

Per les seves característiques i ubicació, és la solució perfecta si busqueu un lloc on sentir-vos a gust, privat i ampli per acollir celebracions familiars o de grups.

També podeu descobrir l’entorn del Parc Natural del Montseny i crear el vostre dia ideal en un espai polivalent i equipat amb tot l’imprescindible.

Can Lluís per a empreses

Sortiu de l’oficina per un dia i gaudiu d’una trobada diferent en un espai privilegiat i ple de possibilitats.

Contacteu amb nosaltres per valorar totes les opcions que tenim per vosaltres: celebració de reunions o assemblees, espais de retir, jornades de team building, etc.

Projecte Social

A més a més, Can Lluís és un espai de natura de la Fundació Viver de Bell-lloc. El lloguer de l’espai es destina als projectes socials de l’entitat, que treballa per la inclusió social i laboral de les persones amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental. Fes turisme conscient, sostenible i solidari!

Tota la informació sobre Can Lluis i les tarifes en aquest enllaç.

Per a formalitzar la vostra reserva només heu d’omplir el formulari o enviar un mail a visites@vivelloc.cat. També podeu trucar en horari d’oficina al 670038564.

 

Descobreix el Turisme al Montseny!        |         Codi Ètic Mundial per al Turisme

Els nostres col·laboradors: