Can Lluís – Montseny

 

Can Lluís de Fundació Viver de Bell-lloc, és una finca ubicada al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Un entorn privilegiat envoltat de natura i silenci. Disposa de 40 hectàrees de terreny i un edifici de 180m2 dividit en tres sales multifuncionals.

Pertany a Fogars de Montclús, és accessible en cotxe i està situat a 15 minuts caminant del poble del Montseny. La finca compta amb el segell CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible). 

És un espai perfecte per acollir activitats de fins a 50 persones o més depenen de l’activitat que es vulgui dur a terme (familiar, empresarial, benestar personal…etc.)

Alguns dels serveis disponibles a Can Lluis: zona d’aparcament, lavabos, zona enjardinada, taules de pícnic, possibilitat de càtering, disposa també de vaixella, neveres i barbacoes.

Per a amics i famílies:

Descobriu l’entorn del Parc Natural del Montseny i creeu el vostre dia ideal en un espai polivalent i equipat amb tot l’imprescindible.

Per a empreses:

Sortiu de l’oficina per un dia i gaudiu d’una trobada diferent en un espai privilegiat i ple de possibilitats. Contacteu-nos per valorar totes les opcions que teniu!

Projecte social

Can Lluís és un espai de natura de la Fundació Viver de Bell-lloc. El lloguer de l’espai es destina als projectes socials de l’entitat, que treballa per la inclusió social i laboral de les persones amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental. Fes turisme conscient, sostenible i solidari!

MÉS INFORMACIÓ I TARIFES 

T’interessa? Omple el formulari, escriu un mail a visites@vivelloc.cat o bé truca’ns en horari d’oficina al 670038564

Com arribar a Can Lluís

           

 

Descobreix el Turisme al Montseny!                 

Codi Ètic Mundial per al Turisme

Els nostres col·laboradors: