Espai de Natura Can Lluís

 

L’Espai de Natura Can Lluís, està ubicat al terme municipal de Fogars de Montclús. Disposa de 40 hectàrees de terreny i un edifici de 180m2 dividit en tres sales multifuncionals.

Està situada en ple Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera i l’espai compta amb el segell CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible). 

És un espai perfecte per acollir activitats de fins a 50 persones. (Degut a l’alerta sanitària derivada de la Covid-19 els aforaments varien segons si es fa ús de la zona interior o exterior, per a consultes ompliu el formulari).

A Can Lluís podeu comptar amb: zona d’aparcament, lavabos, zona enjardinada, taules de pícnic, possibilitat de càtering, disposa també de vaixella, neveres i barbacoes.

Per a amics i famílies:

Descobriu l’entorn del Parc Natural del Montseny i creeu el vostre dia ideal en un espai polivalent i equipat amb tot l’imprescindible.

Per a empreses:

Sortiu de l’oficina per un dia i gaudiu d’una trobada diferent en un espai privilegiat i ple de possibilitats. Contacteu-nos per valorar totes les opcions que teniu!

Projecte social

Can Lluís és un espai de natura de la Fundació Viver de Bell-lloc. El lloguer de l’espai es destina als projectes socials de l’entitat, que treballa per la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental. Fes turisme conscient, sostenible i solidari!

T’interessa? Omple el formulari i en una estona ens posarem en contacte o bé escriu a visites@vivelloc.cat!

MÉS INFORMACIÓ I TARIFES per particulars

Com arribar a Can Lluís

           

 

Descobreix el Turisme al Montseny!                 

Codi Ètic Mundial per al Turisme

Els nostres col·laboradors: