Can Lluís – Montseny

 

Can Lluís de Fundació Viver de Bell-lloc, és una finca ubicada al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Un entorn privilegiat envoltat de natura i silenci. Disposa de 40 hectàrees de terreny i un edifici de 180m2 dividit en tres sales multifuncionals.

Pertany a Fogars de Montclús, és accessible en cotxe i està situat a 15 minuts caminant del poble del Montseny. La finca compta amb el sello CETS (Carta Europea de Turismo Sostenible). 

És un espai perfecte per acollir activitats de fins a 50 persones o més depenen de l’activitat que es vulgui dur a terme (familiar, empresarial, benestar personal…etc.)

Alguns dels serveis disponibles a Can Lluis: zona d’aparcament, lavabos, zona enjardinada, taules de pícnic, possibilitat de càtering, disposa també de vaixella, neveres i barbacoes.

Para amigos y familias:

Descubre el entorno del Parque Natural del Montseny y cree su día ideal en un espacio polivalente y equipado con todo lo imprescindible.

Para empresas:

Salga de la oficina por un día y disfruta de un encuentro diferente en un espacio privilegiado y lleno de posibilidades. Contáctenos para valorar todas las opciones que tiene!

proyecto social

Can Lluís és un espai de natura de la Fundació Viver de Bell-lloc. El lloguer de l’espai es destina als projectes socials de l’entitat, que treballa per la inclusió social i laboral de les persones amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental. Fes turisme conscient, sostenible i solidari!

MÁS INFORMACIÓN Y TARIFAS 

Te interesa? Omple el formulari, escriu un mail a visites@vivelloc.cat o bé truca’ns en horari d’oficina al 670038564

Cómo llegar a Can Lluís

           

 

Descubre el Turismo en el Montseny!                 

Código Ético Mundial para el Turismo

Nuestros colaboradores: