Parc d’Activitats Agroecològiques

El Parc d’Activitats Agroecològiques neix de la voluntat de la Fundació Viver de Bell-Lloc d’obrir les portes de l’entitat per poder donar a conèixer la seva missió i el seu ventall de serveis empresarials.

El projecte vol ser un espai comunitari, participatiu i integrador on treballadors, empreses, escoles, famílies i públic interessat pugui venir a gaudir dels espais que formen part del Parc d’Activitats Agroecològiques i conèixer d’aprop Viver de Bell-Lloc.

Degut a la situació generada per la Covid-19 hem hagut d’implementar un Pla de Contingència per a les visites a les nostres instal·lacions. El podeu trobar en aquest enllaç.

Comunitat educativa

Estades i activitats de sensibilització i educació ambiental per escoles des de l’etapa infantil fins a l’educació superior.

Diumenges en família

Un diumenge al mes vine en família a visitar La Tavella i a gaudir d'un taller temàtic per als més petits.

Jornades d’empresa

Organitzem activitats a l’aire lliure per fomentar valors, compromís social i treball en equip, tot en contacte amb la natura i prop de Barcelona.

CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible)

Reconeixement europeu que garanteix un ús turístic del parc compatible amb la conservació del territori, minimitzant els impactes negatius i contribuint al desenvolupament econòmic.

Els nostres col·laboradors: