Jornades d’empresa

Des de la Fundació Viver de Bell-lloc oferim diversos serveis adreçats a les empreses en el Parc d’Activitats Agroecològiques.

Organitzem activitats a l’aire lliure per fomentar valors, compromís i treball en equip, sempre en contacte amb la natura i molt a prop de Barcelona.

Dinamització de grups
Organitzem jornades a mida per motivar equips: sessions de team Building, dinàmiques de grup i activitats diverses a l’aire lliure. És una bona ocasió per promoure la cooperació, els hàbits de vida saludables i el respecte per la natura. A més, és un servei molt valorat per les empreses que volen enfortir els seus equips.

Referències d’algunes empreses que han realitzat aquest tipus de jornades: Grifols, Novartis, Tac Osona.

Voluntariat Social Corporatiu
Les empreses i entitats són cada cop més responsables amb les persones i amb el medi ambient. Si treballes a una organització socialment responsable és el moment de fer el teu Voluntariat Social Corporatiu. Aquest tipus de voluntariat consisteix en facilitar la mobilització del talent, temps i energia de l’equip d’una empresa o entitat, a favor del desenvolupament social.

A la Fundació Viver de Bell-Lloc disposem del Parc d’Activitats, l’Espai de Natura Can Lluís i el Viver, on s’ofereixen diverses activitats adaptades a tot tipus de públic.

Som experts en desenvolupar activitats de Voluntariat Social Corporatiu, ja que hem comptat amb la col·laboració d’empreses i entitats com: Ricoh, Caixabank, Sage Spain, Volkswagen, realitzant tasques relacionades amb les persones i el medi ambient.

El PAA es trasllada a la teva seu
Des del Parc d’Activitats, també realitzem activitats, tallers, xerrades i botigues pop-Up de manera puntual a les vostres dependències. Aquestes activitats són òptimes per instal·lar-les en jornades de portes obertes, social days, dia de l’empleat, setmana de voluntariat…

Algunes de les referències que tenim són: UOC-Universitat Oberta de Catalunya, NOVARTIS Farmacèutica, SAGE Spain, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya…

 

Els nostres col·laboradors: