Serveis de verificació i triatge

Els productes no sempre surten perfectes de la màquina i és imprescindible la participació d’una o vàries persones que en revisen la qualitat i separen les unitats defectuoses. A Viver de Bell-lloc oferim el servei de verificació de qualsevol peça o producte que es pugui valorar a simple vista.   

Els nostres equips estan formats per poder realitzar aquest tipus d’inspeccions visuals de manera sistemàtica i de forma coordinada amb la resta d’empleats i empleades, generant una complicitat altament positiva en l’empresa.      

Externalitzar el servei de verificació de qualitat aporta grans beneficis a les organitzacions,  La teva empresa no s’ha de preocupar de res, només de constatar el rendiment d’aquesta fórmula.

El personal de Viver de Bell-lloc té contrastada experiència en els serveis de triatge de productes.

Empreses que treballen amb matèries primeres, plantes de triatge, fàbriques que reciclen i aprofiten productes, companyies que requereixen un revisat de peces… totes elles necessiten persones que, permanentment, separin un material d’un altre.

Si necessites un servei de triatge o de revisat de peces confía amb nosaltres. Posa’t en contacte a través del formulari o escrivint a comercial@vivelloc.cat

Algunes de les empreses que ja compten amb els nostres serveis:

 

Els nostres col·laboradors: