Estructura Grup Viver de Bell-lloc

 

El Grup Viver de Bell-lloc està format per dues fundacions que tenen objectius diferents però que van adreçats al mateix col·lectiu.

Som un grup d’entitats sense ànim de lucre que col·laborem amb les administracions i les institucions públiques i privades, i que, partint dels nostres valors de solidaritat, compromís i professionalitat, duem a terme la nostra missió: Promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

Fundació Viver de Bell-lloc

Desenvolupa totes les accions d’integració laboral a través de projectes empresarials sostenibles, serveis d’inserció i orientació i programes de formació.

Fundació Lluïsa Oller

Agrupa tots els serveis assistencials, d’habitatge i lleure dirigits al col·lectiu.

Helix 

És la marca comercial de Viver de Bell-lloc amb la qual es donen a conèixer els diferents serveis a empreses i administracions.

La Tavella (Ecogrup S.L)

La Tavella és una iniciativa empresarial que té com a objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever a través de la venda per internet i el lliurament a domicili d’aliments ecològics de temporada i de la màxima proximitat.

La promotora de La Tavella és la Fundació Viver de Bell-lloc al 2006, i al 2012 s’hi incorpora Sant Tomàs-PARMO. Actualment La Tavella dóna feina a 12 persones, 6 d’elles amb algun tipus de discapacitat.

Fundació Tutelar l’Esguard

La Fundació Tutelar l’Esguard va néixer l’any 2009 amb la finalitat d’atendre a persones amb diversitat funcional amb la capacitat modificada judicialment de la Comarca d’Osona i el Vallès Oriental.

Inicialment va ser fundada per l’Associació Sant Tomàs PARMO de Vic i Viver de Bell-lloc de Cardedeu. Actualment en formen part també Osonament, FADO i Fundació Vallès Oriental. A Maig del 2021, la Fundació Tutelar l’Esguard atén prop de 100 persones entre les comarques del Vallès Oriental i Osona.

Els nostres col·laboradors: