Helix de Viver de Bell-lloc manté part de l’activitat i comença a refer equips per restablir serveis

Durant aquestes setmanes des de que es va declarar l’estat d’alarma, la Fundació Viver de Bell lloc, com la resta d’entitats del nostre sector ha patit la situació d’inestabilitat laboral que sacseja l’economia del nostre país. Malgrat això, hem mantingut serveis essencials en els municipis on així ha estat requerit per tal de fer el manteniment mínim necessari als espais verds on, encara que amb menor freqüència la ciutadania encara hi porta els seus gossos. També espais on en breu esperem tornar-hi a fer vida,  i treballem perquè en el moment de la tornada els espais estiguin el millor possible.

Algunes de les empreses o entitats han hagut de parar la seva producció i per tant ha parat la nostra feina, però cal destacar la professionalitat i capacitat d’adaptació dels nostre personal que ens ha permès poder donar servei en altres tasques que fins ara no fèiem o en algun dels casos, augmentar el personal destinat a feines com la producció d’ous ecològics en el nostre galliner o donar un cop de mà als nostres companys de la Tavella en l’elaboració de cistelles.

Ara, amb l’esperança de tornar aviat a una certa normalitat, comencem a refer equips de jardineria en els serveis dels ajuntaments, comencem a plantejar-nos fer algunes de les feines que ens van quedar parades just abans de la crisi sanitària, com algunes plantacions d’arbrat, feines d’esporga, tractaments biològics de les plagues i malures i la comercialització de les nostres heures. També treballem per reformular nous equips de manipulats adaptats a necessitats tan exigents com les dels nostres clients SIMON o ZELLER (Berry Global) o darrerament l’empresa GESAB encarregada del disseny i fabricació de centres de control operacionals de llocs com aeroports o similars.

Fes una ullada als nostres serveis per empreses i administracions aquí.

Els nostres col·laboradors: