Xerrada “Jardineria i futur sostenible” amb per Martí Boada i Jaume Marlès

La Fundació Viver de Bell-lloc va organitzar la xerrada  “JARDINERIA I FUTUR SOSTENIBLE”  de la mà del reconegut científic català Martí Boada.

El prestigiós científic Martí Boada, Doctor en Ciències Ambientals geògraf i naturalista, professor  i investigador de la UAB  i en  Jaume Marlès, també Doctor en Ciències Ambientals  agrònom i ambientòleg i investigador UAB, van ser els ponents de la xerrada especialitzada que va tenir lloc al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu.

L’acte va ser presentat i moderat pel Responsable de l’Àrea Agropecuària de la Fundació Viver de Bell-lloc, Joan Rafecas i per la Regidora de Medi Ambient i Verd Urbà, serveis i mobilitat de l’Ajuntament de Cardedeu, Verònica Vidal.

L’objectiu de la xerrada va ser conscienciar, sensibilitzar i donar alternatives viables i efectives a la situació actual i futura.

Emmarcat en aquest tema, es va parlar sobre la biodiversitat com a indicadora de sostenibilitat i de qualitat ambiental i sistema urbà.

Tanmateix, s’es va abordar el tema sobre “Naturació” i “Naturalització” del sistema urbà i com incorporar més vegetació tenint presents criteris ecològics i ambientals, la resiliència de les espècies vegetals per fer front al canvi climàtic i el seu grau de manteniment.

L’acte s’emmarca dins l’especialització professional en Jardineria de Viver de Bell-lloc a través d’Hèlix i dona cobertura també a les actuacions de sensibilització davant els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Martí Boada és membre del Patronat de la reconeguda entitat Viver de Bell-lloc i vetlla per l’alta especialització de l’àrea productiva en jardineria sostenible.

Aquí pots accedir al visionat complert de la xerrada:

 

Els nostres col·laboradors: