Suma’t al voluntariat!

“Si totes les persones fossin com tu aquest seria un món ideal”

Voluntariat Viver de Bell-lloc

A Viver de Bell-lloc comptem amb dos programes de voluntariat que, sent diferents, es complementen, es retroalimenten i en definitiva… sumen! (tots dos els pots trobar al Pla de Voluntariat 2024-27 de Viver de Bell-lloc)

  • Programa “Viveritza’t”

   Viveritzar significa transformar i transformar-se. Donar suport a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental i rebre creixement personal i professional mentre es fa.

   Aquest programa se centra en tasques de voluntariat a la nostra mateixa entitat i en campanyes de voluntariat promogudes per aquesta. Tot i que des de l’entitat es promou que depenent de les competències i preferències de la persona voluntària es puguin crear perfils “a mida” podem dir que treballem d’acord amb alguns perfils concrets que pots consultar en el flyer informatiu del Programa “Viveritza’t”

 

  • Programa “Al voluntariat: TOTES IGUALS”

   Aquest programa vol, per una banda, obrir al col·lectiu de les persones amb problemàtica social derivada d’una discapacitat intel·lectual i/o un trastorn de la salut mental la possibilitat de dur a terme programes de voluntariat amb el suport d’una estructura i una persona referent per a qualsevol necessitat de suport que pugui requerir.

   Per altra banda, vol sensibilitzar i visibilitzar a la societat que les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental son també subjectes actius de programes de voluntariat. Consulta’n els detalls al flyer informatiu del Programa “Al Voluntariat: TOTES IGUALS”

 

Si mai has participat en cap voluntariat, et sorgiran dubtes, és normal! Te’n desvetllem alguns:

Dubtes Voluntariat

Troba més informació als descarregables de “Viveritza’t” i de “Al Voluntariat: TOTES IGUALS

 

Forma part del voluntariat del Viver de Bell-lloc i descobreix el teu poder de transformació! Contacta a través del formulari o envia un correu a voluntariat@vivelloc.cat  i trobarem el projecte adequat per a tu!

Descarrega’t el Pla de Voluntariat 2024-27

Voluntariat Fundacio Viver de Bell-lloc