Venda d’heures

 

La producció d’heura va ser la primera activitat que va donar oportunitats laborals a la Fundació Viver de Bell-lloc. Des de fa molts anys cultivem i venem més de 20 varietats diferents d’heura per a projectes d’obra pública, jardineria i paisatge. A més, oferim els serveis de plantació i manteniment.

Cada dia, part del personal de la fundació s’encarrega de tallar i fer esqueixos, trasplantar, regar, abonar i encanyar milers d’heures, que plenes d’agraïment no paren de créixer per poder després cobrir espais tan diferents com talussos en obra pública,  cobertes vegetals o, darrerament, jardins verticals.

L’heura és una solució òptima per donar vida a parets i murs exteriors. De baix cost i manteniment, dona una alternativa sostenible i atractiva a espais que d’entrada poden semblar neutres i de poc valor visual. Una paret entapissada pot canviar per complet l’aspecte d’un edifici. A més, treballem amb espècies i varietats de ràpid creixement per obtenir els resultats desitjats en terminis relativament curts.

Si estàs buscant solucions de jardineria vertical, et podem ajudar. Oferim als nostres clients assessorament tècnic, venda de plantes, disseny d’espais verds, treballs de plantació, instal·lació de sistemes de reg, execució d’obres i el manteniment dels nous espais creats.

Podeu contactar amb el departament comercial per a més informació: hedera@vivelloc.cat

 

Els nostres col·laboradors: