Venda d’heures

La producció d’heura va ser la primera activitat que va donar oportunitats laborals a la Fundació Viver de Bell-lloc. Des de fa molts anys cultivem i venem més de 20 espècies diferents d’heura per a projectes d’obra pública, empreses o particulars. També oferim els serveis de plantació i manteniment.

Cada dia part del personal de la fundació s’encarrega de tallar, fer esqueixos, trasplantar, regar, abonar i encanyar milers d’heures, que plenes d’agraïment no paren de créixer per poder desprès cobrir espais tant diferents com talussos en les obres;  jardins amb piscines o darrerament jardins verticals o cobertes vegetals.

L’heura és una solució òptima per donar vida a parets i murs exteriors. De baix cost i manteniment, dóna una alternativa sostenible i atractiva a espais que d’entrada poden semblar neutres i de poc valor visual. Una paret entapissada o una tanca vegetal poden canviar per complet l’aspecte d’una façana, o l’entrada a la seu d’una empresa. A més, treballem amb espècies de ràpid creixement per obtenir els resultats desitjats en terminis molt curts.

Si estàs buscant solucions de jardineria vertical et podem ajudar. Oferim als nostres clients assessorament tècnic, venda de plantes, disseny d’espais verds, treballs de plantació, instal·lació de sistemes de reg, execució d’obres i el manteniment dels nous espais creats.

Podeu contactar amb el departament comercial per a més informació: comercial@vivelloc.cat

#BuidemelViver

També us oferim vendre directament qualsevol tipus de les nostres heures i portar-les a domicili*.

Els nostres col·laboradors: