Arrenca la 4a edició del Programa d’Inserció de Viver de Bell-lloc

  • L’entitat formarà i orientarà a 30 persones amb discapacitat per millorar la seva ocupabilitat.
  • El 60% dels participants de la darrera edició van entrar al món laboral i el 30% van continuar formant-se.

Fundació Viver de Bell-lloc acompanyarà a 30 persones amb discapacitat en el procés de trobar feina dins el programa SIOAS (subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu a través de la Fundación ONCE).

L’entitat engega la seva 4a edició amb l’objectiu d’oferir una formació d’acord amb el potencial de cada participant i adaptada a les necessitats del mercat laboral, així com un acompanyament un cop la persona troba una feina, per tal d’oferir els suports necessaris per garantir que la manté.

La darrera edició del programa va comptar amb 12 participants dels quals 7 van entrar al món laboral i 4 van continuar formant-se.

Enguany el programa amplia el volum de participants i rebrà per primera vegada a persones amb discapacitat física i sensorial. Per accedir al programa, que és gratuït, cal ser major d’edat, disposar del certificat de discapacitat i estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació.

Durant l’estiu s’oferirà un servei d’orientació i al setembre el programa s’iniciarà amb una formació teòrica-pràctica sobre el mercat de treball, competències laborals, eines de recerca de feina i autoocupació entre d’altres. Viver de Bell-lloc col·labora amb l’alumnat del Grau Superior en Integració Social de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu per dur a terme algunes de les sessions.

El programa ofereix una segona part d’especialització en tasques d’auxiliar de neteja d’oficines i espais oberts i peó de magatzem i auxiliar de serveis industrials. També s’ofereixen pràctiques en empreses i es duu a terme un acompanyament personalitzat.

Per participar en el programa cal posar-se en contacte a través del correu electrònic servei.insercio@vivelloc.cat.

Els nostres col·laboradors: