BSV compta amb Hèlix pels seus processos industrials

BSV és una empresa tecnològica que dissenya, fabrica i ofereix solucions electròniques per als professionals de les piscines, el tractament d’aigües i la il·luminació. A més, tenen un compromís global amb l’estalvi energètic.

Les darreres setmanes des d’Hèlix, Serveis  Industrials hem estat els responsables del muntatge dels quadres de comandament electrònic que s’instal·laran a les piscines, un servei professional per una empresa competitiva dins el sector.

Un equip de persones treballadores del CET Serveis Industrials ha treballat en aquesta tasca en la qual la precisió i la concentració són factors clau per a dur-la a terme i on s’ha mantingut el compromís d’oferir un resultat impecable i de la màxima qualitat en tots els processos industrials.

“M’he sentit molt còmode amb aquesta feina, tot i el nivell de concentració que comporta, diferents esquemes elèctrics, diferents components, cables de diferent funció i color. És una feina d’un nivell tecnològic que no havia fet mai. És un gran repte per mi. Estic molt content i satisfet”, Marc Contreres, treballador CET Serveis Industrials.

En només 44 segons veuràs alguns detalls de l’equip en acció.

Moltes gràcies a BSV per la confiança i per incorporar els valors de  la inclusió en la vostra línia de producció.

 

Els nostres col·laboradors: