En Jordi, 25 anys a Viver: “El cert és que som capaços de MOLT i estem molt satisfets.”

A Viver de Bell-lloc sabem que les persones som #CapacesDeMOLT. I no perquè ho diguem nosaltres, no.

Si no perquè ho comprovem a diari en totes les vivències úniques de les persones usuàries a qui oferim diferents suports.

I una de les persones que representen l’assoliment d’un projecte de vida propi és en Jordi Garcia, amb una gran història que explicar. Voleu escoltar-la? Endavant!

Jordi, com a persona usuària del Viver, quin és el teu testimoni?

Em dic Jordi Garcia. Tinc 48 anys i fa més de 25 anys que formo part de Viver de Bell-lloc. Estic molt satisfet i orgullós de la meva trajectòria personal i professional, he estat capaç de mostrar Capacitats i he superat obstacles de tota mena.

Jordi, què has fet en l’àmbit laboral i en què t’han ajudat?
En l’àmbit professional he pogut treballar en Jardineria, Viverisme, Neteja, Manipulats, Manteniment, Enclavament en altres Empreses… i un llarg etc. Puc dir que he pogut fer de tot! Actualment, estic fent control de qualitat a ITW revisant peces per cotxes. Porto quasi 5 anys i estic molt content.

Quin paper a jugat Viver de Bell-lloc en l’àmbit personal?

En Jordi amb la Mari Pau, al seva parella.

A escala personal he gaudit de l’Acompanyament del Viver en el Servei d’Habitatge. Vaig viure més de 15 anys a la Llar Residència. Després amb la meva parella, la Mari Pau, vam decidir que volíem viure sols en un habitatge independent. Ara fa 6 anys d’aquell pas gegant. Els monitors i les monitores ens van donar suport i suport a través del SAVI (Servei d’Acompanyament a la Vida Independent). Tots dos estem molt orgullosos i tot just ara fa 4 mesos ens hem canviat de pis. El cert és que som capaços de Molt i estem molt satisfets. Tant de bo el Viver pugui donar moltes més oportunitats a persones tant a escala professional com en suport.

 

Enhorabona Jordi i Mari Pau per ser com sou i per haver aconseguit tot allò que us heu proposat!

Els nostres col·laboradors: