“L’entrega que posen en tot el què fan supera qualsevol barrera que pugui existir” – Eduardo Puerto de Smurfit Kappa

Smurfit Kappa és una empresa especialitzada en tot tipus de solucions d’embalatge, displays i altres productes en cartró ondulat d’alta qualitat. Estan situats a Canovelles i ja fa 3 mesos que confien en els serveis de manipulats de Helix de Viver de Bell-lloc. Eduardo Puerto Sáez n’és el director general a Canovelles.

Per què vau decidir contractar els serveis a un Centre Especial de Treball i com vau conèixer Viver de Bell-lloc?

Els vam conèixer per casualitat. Som els seus proveïdors d’embalatge per a la venda d’ous ecològics, el què ens va portar a visitar les seves instal·lacions. Allà vam descobrir el seu projecte que ens va encantar; la passió i entusiasme que posava la gent que hi treballava i tot el que feia. Així que vam decidir començar a treballar amb ells.

Quins serveis fa l’equip de Viver de Bell-lloc per la vostra empresa?

Actualment realitza manipulacions del material que necessitem adaptar per complir amb les exigències i el paletitzat dels nostres clients. Un manipulat que no podem fer de manera automàtica a les nostres instal·lacions. Paral·lelament, des de Gener també gestiona el servei de jardineria de la fàbrica.

Teníeu alguna por o dubtes a l’inici?

Cap. Veient les empreses amb les que ja treballaven i la passió que posaven, sabíem que eren molt capaços de fer la feina.

L’equip ha complert fins ara les expectatives?

Sí, completament.

Què destacaria del treball amb Viver de Bell-lloc?

Són persones molt properes i amables, sempre disposades a col·laborar. Molt rigoroses en el compliment dels compromisos.

Teníeu alguna concepció prèvia sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat i / o trastorn de la salut mental que hagi canviat arran d’aquesta experiència?

No teníem cap dubte de la capacitat d’aquest col·lectiu. La sorpresa agradable ha estat trobar una fundació com Viver de Bell lloc, capaç de posar-los en valor i facilitar aquesta relació amb l’empresa, per facilitar així la seva integració en el mercat laboral.

Preveieu més projectes en el futur?

Sí, la idea és seguir creixent amb ells en les operacions de manipulats que estan fent per Smurfit Kappa. També, quan passi aquesta pandèmia, realitzarem amb ells alguna activitat de Team Building a les seves instal·lacions. Ens agradaria tenir una relació molt activa amb ells, ja que creiem que la seva tasca és extraordinària.

Què li diria a un empresari/a que s’estigui plantejant apostar per fer el pas a la contractacio de serveis duts a terme per persones amb discapacitat i/o trastorns de la salut mental?

Que el compromís, voluntat i entrega que aquestes persones posen en totes les activitats que fan superen amb escreix qualsevol barrera que pugui existir. La varietat de serveis que ofereix Viver de Bell Lloc fa molt fàcil trencar aquesta barrera.

Vols saber més dels nostres serveis de muntatge industrial, envasats i manipulats? Clica aquí!

Els nostres col·laboradors: