Portes Obertes La Tavella 2022

El passat dia 6 de novembre vam celebrar un gran  esdeveniment! Després de 2 anys d’interrupció, vam tornar a obrir les portes de la finca de La Tavella, un espai molt estimat per la fundació i ubicat en ple Montseny i on hi tenim enclavats els dos projectes socials d’agroecologisme de Viver de Bell-lloc: els Ous Ecològics La Tavella i La Tavella Cistelles.

L’alegria era doble. D’una banda, repreníem les trobades presencials i tornàvem a presentar els dos projectes. D’altra banda. era una excusa perfecta per celebrar plegades els 40 anys de Viver de Bell-lloc.

A la jornada, que va començar puntualment a les 10h del matí, s’hi van acostar més de 500 persones entre visitants, col·laboradors i amics  de l’entitat, així com de clientela de les Cistelles i dels Ous La Tavella.  A més a més, vam comptar amb la presència de moltíssimes usuàries dels serveis de la Fundació i de les seves famílies,  amb qui vam compartir vivències i també projectes de futur.

No hi va  faltar res: activitats infantils, presentació i detalls dels espais de La Tavella i els seus projectes, parades de productors/es ecològics/ques, tastets in situ de productes, etc.

Consulta la notícia que en va fer RTVCardedeu aquell mateix dia.

Els nostres col·laboradors: