Ous eco-solidaris de La Tavella

Busques uns Ous de qualitat i deliciosos per a poder oferir a la teva clientela? Fes la teva comanda al 685 524 835!

Des de l’any 2012 som productors d’ous ecològics a l’engròs. És un producte d’alta qualitat que es produeix dins l’àrea de la reserva de la Biosfera del Montseny i que distribuïm a botigues, menjadors escolars, restaurants i empreses vinculades al sector de l’hosteleria.

Els ous porten una numeració que serveix per classificar el tipus d’explotació que els produeix, sent 3 les gallines criades en gàbies i 0 les gallines criades en llibertat amb alimentació ecològica. A Cànoves, hi ha uns ous que van més enllà, que no només són ecològics sinó que són solidaris.

Es tracta dels ous ecològics de La Tavella, una empresa promoguda per Fundació Viver de Bell-lloc que dona feina a persones amb discapacitat i/o trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental. Darrere de cada ouera, hi ha un grup de persones a qui se’ls dona la oportunitat de tenir una feina. El 85% de la plantilla són persones amb algun tipus de diversitat funcional. Participen de la recollida, envasat i distribució dels ous.

Produïm els nostres ous ecològics a la Finca La Tavella, a Cànoves, dins l’àrea de la reserva de la Biosfera del Montseny. Les nostres gallines viuen amb accés lliure als patis de pastura i prioritzem en tot moment el benestar animal, el que es veu reflectit en la qualitat dels ous.

En l’actualitat comptem amb un total de 2.600 gallines que viuen en dos galliners (un de 200 m2 i un altre de 340m2) i vuit parcel·les amb una superfície total de 10.400 m2.

Vols saber on trobar els ous ecosolidaris de La Tavella?


Si vols tenir aquests ous a la teva botiga o restaurant, posa’t en contacte a través del formulari.

 

Els nostres col·laboradors: