Una Fira de Sant Isidre on totes Saltem Barreres!

Enguany sumem de nou els valors de la inclusió socio laboral de les persones amb disCapacitat o trastorn de la salut mental sever a una de les fires més esperades de l’any al territori: la Fira de Sant Isidre de Cardedeu.

Campanya Jo També Salto Barreres

Durant els quatre dies de Fira, hem presentat la campanya de microdonacions Jo També Salto Barreres, destinada a la captació de fons per a 2 projectes que actualment estan vigents a Viver de Bell-lloc: l’adquisició de material informàtic per a tasques formatives i la compra d’un sofà de característiques específiques i indicades per la Llar residència Viver de Bell-lloc.

La campanya pren el nom del acabat d’estrenar videoclip “Saltarem Barreres” i ha volgut incidir en la responsabilitat col·lectiva que representa fer un pas endavant i transformar el món a través d’accions quotidianes, com ara prendre consciència de les etiquetes imposades i autoimposades.

Agraïm de manera molt efusiva a totes les persones que van voler col·laborar en la campanya i amb les quals s’han sumat recursos per a la posada en marxa dels dos projectes.

 

Compartim stand amb Hi Som

Amb l’afany de continuar treballant de manera enxarxada amb les entitats i col·lectius que treballen al territori pels col·lectius de risc en exclusió, hem compartit espai amb Hi Som i les seves propostes de productes de xocolata per a tots els gustos.

Les visites a l’stand s’iniciaven el primer dia amb la visita del consistori de l’Ajuntament de Cardedeu i obria pas a un cap de setmana farcit de propostes per a tots els públics.

També hem comptat amb la presència d’usuàries i treballadores de l’entitat que no han volgut perdre’s la Fira i on han aportat la seva il·lusió i participació.

Els nostres col·laboradors: