Els equips de la Cantina del Pla Marcell i del Bar El Kaliu són extraordinaris

A Viver de Bell-lloc no ens tanquem a res: Jardineria, Industrial i també Restauració! Actualment, tenim la concessió de dos espais en aquesta àrea.

El primer que vam obrir, La Cantina de Pla Marcell, és un servei de Bar i Restaurant a l’Institut Pla Marcell de Cardedeu que serveix esmorzars, dinars i berenars.

I el darrer, el Bar El Kaliu, és un servei de Bar i Tapes del Casal de Joves El Kaliu, a Lliçà de Vall, que serveix berenars, sopars i concerts en directe un cap al mes.

Aquests dos equipaments donen oportunitats laborals a persones amb #disCapacitat i/o persones amb Trastorn de Salut Mental. Perquè amb l’acompanyament centrat en la persona podem detectar aquelles habilitats, destreses o il·lusions que despleguen les persones beneficiàries de la Fundació.

Us volem compartir els testimonis d’algunes de les persones que fan realitat aquests dos projectes, no us perdeu cap de les seves creacions culinàries!

Mariona Espín, responsable de La Cantina – Pla Marcell: Compromís, determinació i tendresa al capdavant d’un gran equip.

“Des de l’Equip de la Cantina volem agrair, un any més, tot el caliu rebut per part de totes les persones que formen el Pla Marcell!
Treballar a la Cantina i treballar amb l’equip que m’acompanya és un aprenentatge constant. Per tot l’equip, compartir espai amb alumnes, persones jubilades i treballadores del centre és una oportunitat fantàstica per poder demostrar-nos com en som de capaces a l’hora d’interactuar en diferents àmbits de la societat i a l’hora de dur a terme moltes tasques diferents.
Veure i viure el projecte des de dins i col·laborar en un model de cantina inclusiu és molt enriquidor per totes, ja sigui les que estem als fogons com les que estan a l’altre costat de la barra.

La Mariona, responsable de La Cantina

Mey, treballadora a La Cantina del Pla Marcell (Institut Cardedeu):

“M’agrada treballar a la Cantina pel bon ambient que hi ha de la gent i m’agrada treballar perquè es pot treballar bé amb l’equip i aprenc moltes coses de la cuina.”

Sara, treballadora a La Cantina del Pla Marcell (Institut Cardedeu), compromís i dedicació

“M’agrada treballar a la cantina per l’atenció del tu a tu cap al client.”

 

La Sara, treballadora de La Cantina

Des del Bar El Kaliu també ens fan arribar el seu agraïment:

Cecilia i Gemma, Bar el Kaliu. Lliçà de Vall, un equip que mira pel detall i la feina ben feta.

“Estem molt contentes de poder oferir el servei de Bar als joves del Casal. Cada dia aprenem coses noves i podem oferir nous productes. Gràcies pel suport a l’Ajuntament i als joves del Casal, ens ajuden a sensibilitzar i mostrar Capacitats.”

La Cecilia i la Gemma, treballadores del Bar El Kaliu

El tancament de curs ben segur ens durà nous reptes de futur.  Moltes gràcies companyes de l’àrea de restauració!

 

Els nostres col·laboradors: