CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible)

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) és un reconeixement d’abast europeu que garanteix un ús turístic del parc compatible amb la conservació del territori, minimitzant els impactes negatius i contribuint al desenvolupament econòmic local.

El Parc Natural del Montseny i el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac estan acreditats amb la CETS des de l’any 2011. Tenen una estratègia turística sostenible elaborada i consensuada amb els agents implicats de la zona. A partir de l’any 2014 nombroses empreses dels parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i del Montseny van obtenir aquest reconeixement europeu.

Des del mes de Juliol de 2019, estem adherits amb el certificat per la finca de La Tavella i l’Espai de Natura Can Lluís, aquest compromís ens emmarca com a una entitat que treballem amb el parc per a contribuir al desenvolupament del turisme sostenible i respectuós amb l’entorn privilegiat que ens envolta, el Parc Natural, Reserva de la Biosfera del Montseny.

Amb aquesta nova adhesió, el Parc d’activitats Agroecològiques La Tavella i l’Espai de Natura Can Lluís, al llarg de l’any realitzarem diverses activitats relacionades amb el calendari EUROPARC.

Més informació sobre adherits a la Carta Europea de Turisme Sostenible: https://parcs.diba.cat/web/turisme-sostenible-als-espais-naturals/mapa-empreses-cets

 

Els nostres col·laboradors: