Comunitat educativa

Estades i activitats de sensibilització i educació ambiental per escoles des de l’etapa infantil fins a l’educació superior.

Veniu a conèixer de primera mà quina és la tasca de la nostra entitat, què és i com es treballa en una finca agro-ramadera ecològica! Al llarg de la visita i acompanyats pel nostre equip de monitors, les i els alumnes coneixeran, d’una manera amena i participativa, tots els racons de la finca La Tavella: l’hort ecològic, l’hivernacle, les gallines ponedores d’ous ecològics i les nostres someres catalanes.

Com a novetat, aquelles escoles que ho sol·licitin, podrà formar part de la visita, fer la descoberta del nostre alzinar seguint el circuit dels sentits. Sabrem que es un Parc Natural, que es la CETS (Carta Europea de Turisme Sostenible i com hem d’actuar dins la Reserva de Biosfera.

En el transcurs de la visita les i els alumnes participaran en alguna de les tasques quotidianes d’horta. L’espai disposa de taules de pícnic, lavabos i una zona lúdica.

Primària
Els continguts i àrees de treball que es treballaran en aquest guiatge seran: llengua catalana, coneixement del medi natural, coneixement del medi social i cultural i llenguatge musical.

Secundària
Els continguts i àrees de treball que es treballaran en aquets guiatge seran: llengua catalana, coneixement del medi natural, social i cultural. Matemàtiques i coneixement de l’àmbit sòcio-laboral

Educació superior
Llengua catalana, àmbit sòcio-laboral, economia social, inserció i inclusió laboral. Ciències naturals.

Els nostres col·laboradors: