Serveis a mida ‘in company’

Cada empresa té les seves necessitats específiques. Però quan requereixen d’una força de treball eficaç i il·lusionada nosaltres tenim la millor oferta. Disposem d’equips de treball, degudament seleccionats i formats, per venir a la teva empresa. Des de suport en embalatge, picking, triatge, manipulats, control d’accessos i altres tasques.

Viver de Bell-lloc dissenya i forma a un equip de persones per realitzar una feina específica. Aquestes persones estan permanentment supervisades per un monitor o monitora.

Els enclavaments laborals són una modalitat de contractació de serveis que permet disposar d’un equip de treball específic a qualsevol empresa. Els enclavaments ofereixen molts beneficis econòmics, fiscals i organitzatius i són una fórmula òptima per moltes organitzacions.   

Una bona fórmula per integrar persones amb disCapacitat a una empresa són els enclavaments laborals. Mitjançant un contracte de prestació de serveis, Viver de Bell-lloc dissenya i forma a un equip de persones per realitzar una feina específica durant un temps determinat, comptant sempre amb una persona referent que en fa la supervisió.

El resultat és que els nostres clients poden comptar amb una força de treball molt competitiva i motivada i, al mateix temps, veure com s’integren en la dinàmica de la seva organització. Algunes empreses opten per aquesta fórmula també en moments en els que tenen puntes de feina o encàrrecs extraordinaris, tot i que també hi ha casos en els que aquesta modalitat té un caràcter més permanent.

Algunes empreses que han apostat per plantejar serveis a mida:

 

Escriu-nos a comercial@vivelloc.cat o omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

T'interessa algun servei?

Vols afegir algun comentari?

Els nostres col·laboradors: