Servei d’Inserció Laboral

¿Vols treballar? ¿Necessites ajuda en la recerca de feina? El Servei d'Inserció i Orientació Laboral acompanya gratuïtament a persones amb disCapacitat o en risc d'exclusió social.

Des del Servei d’Inserció i Orientació Laboral t’acompanyem en tot el procés i comencem amb una trobada inicial on compartirem idees, objectius, il·lusions i projectes personals per poder definir un itinerari personalitzat que podrà incloure formació, orientació, suport i acompanyament en el teu procés vital laboral amb l’objectiu de trobar una feina i guanyar independència i autonomia personal.

Des del Programa d’Inserció SIOAS o des del Programa INCORPORA de la Caixa, pots tenir accés a una gran varietat d’ofertes de feina per tota Catalunya, possibilitat de fer practiques a empreses, i podràs comptar amb un equip de professionals que t’acompanyarà en tot moment de manera gratuïta.

 

Programa SIOAS

Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental en el mercat de treball ordinari.

Els nostres col·laboradors: