Igualtat

A Viver de Bell-lloc tenim un compromís ferm vers al igualtat d’oportunitats entre dones i homes i des de fa anys treballem per potenciar una nova cultura empresarial no discriminatòria.

Les nostres polítiques d’igualtat defineixen la naturalesa, la finalitat, l’estructura i l’estratègia de l’organització pel que fa a pràctiques d’igualtat amb les persones treballadores, usuàries, clientela, proveïdores i en resum totes les persones que d’una manera o altra formen part de la nostra entitat.

L’any 2018, la Fundació Viver de Bell-lloc i la Fundació Lluïsa Oller varen aprovar els primers Plans d’Igualtat, vigents fins finals de 2021.

Independentment de l’obligatorietat o no d’implantar un Pla d’Igualtat, el desenvolupar mesures d’igualtat efectiva en el treball i integrar-les a la nostra organització constitueix un exercici empresarial necessari i que genera millores i resultats a diferents àmbits de treball.

En aquest vídeo podeu consultar un decàleg que resumeix els aspectes més rellevants de les polítiques d’igualtat a Viver de Bell-lloc:

 

Consulta el Pla d’Igualtat de Fundació Viver de Bell-lloc

Consulta el Pla d’Igualtat de Fundació Lluïsa Oller

Recomanacions per a un ús del llenguatge no sexista

Consulta l’Avaluació del Pla d’Igualtat de Fundació Viver de Bell-lloc

Consulta l’Avaluació del Pla d’Igualtat de Fundació Lluïsa Oller

Necessites més informació? Contacta amb l’agent d’igualtat: laura.duenas@vivelloc.cat

Els nostres col·laboradors: