Ous ecològics de La Tavella

Des de l’any 2012 som productors d’ous ecològics. És un producte d’alta qualitat que es produeix dins l’àrea de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny.  Distribuïm els nostres ous a: botigues, dietètiques, supermercats bio, restaurants i escoles.     

Els ous porten una numeració que serveix per classificar el tipus d’explotació que els produeix, sent 3 les gallines criades en gàbies i 0 les gallines criades en llibertat amb alimentació ecològica. A Cànoves, hi ha uns ous que van més enllà, que no només són ecològics sinó que són solidaris.

Es tracta dels ous ecosolidaris de La Tavella, una empresa promoguda per Fundació Viver de Bell-lloc que dona feina a persones amb disCapacitat i/o trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental.

Produïm els nostres ous ecològics a la Finca La Tavella, a Cànoves, dins l’àrea de la Reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny. Les nostres gallines viuen amb accés lliure als patis de pastura i prioritzem en tot moment el benestar animal, el que es veu reflectit en la qualitat dels ous.

Darrere de cada ouera, hi ha un grup de persones a qui se’ls dona l’oportunitat de tenir una feina. El 85% de la plantilla són persones amb algun tipus de diversitat funcional. Participen de la recollida, envasat i distribució dels ous.

 

Si et preocupa l’alimentació i apostes pels productes bio i eco, aposta pels ous ecològics del Viver de Bell-lloc i La Tavella, com ja ho han fet abans:   

  • TRESMES ECOACTIVA S.L
  • ESCOLA MATAGALLS
  • INSTITUT PLA MARCELL
  • ESCOLA MARTA MATA
  • WOKI
  • ESPAI ECO
  • FRUITS SAGARRA

Si vols vendre els nostres ous en el teu establiment, botiga…etc posa’t en contacte a través del formulari.

Si vols provar-los, indica’ns la teva zona i et direm les botigues que et queden més a prop!

Els nostres col·laboradors: