Sergi Pujol, director del CET Viver de Bell-lloc: “La tala és necessària per motius de seguretat”

Recentment ha estat notícia a Canet de Mar la tala de 27 palmeres de l’espècie Phoenix ubicades al Passeig Marítim de la població.

I en Sergi Pujol, Director del CET Viver de Bell-lloc, Enginyer tècnic agrícola i Postgrau en gestió d’arbrat, ha atès els dubtes dels oients de Radio Canet Mar en motiu d’aquest fet.

Hèlix de Viver de Bell-lloc és l’empresa encarregada de realitzar l’anàlisi i diagnosi de la situació, les conclusions de les quals recomanen una tala imminent per tal de garantir la seguretat de les vianants.

Segons els informes tècnics, les palmeres es troben en risc real de col·lapsar per un conjunt de causes, amb el consegüent risc que comporta per a totes, amb l’agravant de la zona on s’ubiquen i l’arribada de l’època primaveral i estiuenca.

Us compartim l’entrevista del programa Els 4 Cantons de Ràdio Canet de Mar, on Pujol atén els dubtes i preguntes a voltant de la situació amb un detall de les afectacions d’aquest conjunt de palmeres, de la mà del periodista Ferran Medina, a qui n’agraïm la cobertura.

Nuestros colaboradores: