“Els espais verds s’adaptaran a un ús més sostenible de l’aigua” Sergi Pujol, Director de l’Àrea Empresarial de Viver de Bell-lloc

El diari digital molletama.cat parla amb Viver de Bell-lloc sobre els reptes de futur de les zones verdes urbanes

El diari digital Molletama.cat, de Mollet del Vallès, dedica la portada i una pàgina a tractar sobre el present i el futur dels espais verds urbans del municipi, que de manera inevitable es veuen afectats per les condicions de sequera que anem patint recentment.

És per això que han comptat amb l’opinió experta d’en Sergi Pujol, Director de l’Àrea Empresarial de Viver de Bell-lloc la qual s’ocupa de la gestió integral de les zones verdes del municipi a través dels Serveis Ambientals i de Jardineria desplegats pels equips d´Hèlix de Viver de Bell-lloc.

Segons Pujol, “els espais verds actuals aniran deixant pas a uns de menys exuberants, però més adaptats a un ús sostenible de l’aigua i amb més presència de plantes autòctones i de clima mediterrani”. Des dels serveis d’Hèlix de Viver de Bell-lloc treballem apostant amb fermesa per criteris d’innovació, profesionalitat i sostenibilitat, alineats amb diversos ODS2030, establerts per l’ONU.

Per entendre els detalls d’aquest canvi de paradigma motivat pel canvi climàtic, pots continuar llegint l’article sencer en aquest enllaç: Mollet A Mà Sergi Pujol Viver de Bell-lloc

 

Mollet a Mà

Nuestros colaboradores: