III Edició – JORNADA LA MEVA VIDA

III Edició – JORNADA LA MEVA VIDA. 

Reflexió entorn a l’autonomia de les persones amb disCapacitat intel·lectual i Trastorn de Salut Mental. Amb el suport de Dincat i Sinergrup

III JORNADA LA MEVA VIDA
Jornades Autonomia i disCapacitat / TSM

el 28 de març va tenir lloc la tercera edició de les Jornades “La Meva Vida”, que en aquesta ocasió va tractar sobre la “Formació com a eina per a l’autonomia i empoderament” i “El pas d’un servei residencial a un d’acompanyament a la vida independent” (SSAPLL).

Es tracta de dues xerrades emmarcades dins d’una jornada d’intercanvi de coneixements i dirigida a professionals del sector

 

la JORNADA D’ÀMBIT FORMATIU va comptar amb la Marta Marimon, Responsable de Formación de Fundación Viver de Bell-lloc y Gemma Pallarès, Referent de l’Equip de Gestió del servei de Formació i Inserció de Fundació El Maresme.

L’objectiu de la primera taula rodona va ser generar debat sobre la planificació de les accions formatives per tal de treballar des d’una atenció centrada en la persona.

  • Quins recursos i estratègies utilitzem des del servei de formació perquè la persona esdevingui més autònoma?
  • És la formació un element clau pel desenvolupament sociolaboral de la persona?

 

la JORNADA D’ÀMBIT D’HABITATGE va ser codirigida per Alba Domínguez, Directora dels Serveis d’Habitatge de Fundació Viver de Bell-lloc y Eva Montes, Directora Llar Pàdua i Pisos S.M. de Grup Atra.

La segona taula rodona va entrar a debat amb la qüestió,

  • Tothom que vol pot independitzar-se amb el suport que necessita?
  • Els serveis i l’administració són prou flexibles i tenen en compte la planificació centrada en la persona?

Nuestros colaboradores: