La Fàbrica, el bar de la Tèxtil, nou projecte de Viver de Bell-lloc

Inauguració de La Fàbrica, el bar de la Tèxtil a Cardedeu

El passat 22 de gener, la Fundació Viver de Bell-lloc va celebrar l’obertura al públic de La Fàbrica, un nou bar a la Tèxtil, situat al Centre de Cultura de Cardedeu. L’acte inaugural va comptar amb l’assistència de representats de l’administració pública, del món empresarial vallesà i ciutadans i ciutadanes del poble cardadauenc. Els parlaments van ser d’en Josep Quesada, alcalde de Cardedeu, i d’en Juan José Torres, Director del Servei d’Ocupació de Catalunya, així com del Gerent de Viver de Bell-lloc, en Carlos Sopeña.

La Fàbrica, el bar de la textil s’ha proposat ser molt més que un establiment gastronòmic; és un punt de trobada per a la comunitat local, un motor d’oportunitats laborals i formatives per a aquells en risc d’exclusió social al Vallès Oriental. La seva proposta culinària, centrada en la cuina catalana amb un toc contemporani i influències diverses, promet satisfer els paladars més exigents.

El disseny de l’espai reflecteix els valors d’inclusió i diversitat de la Fundació, amb un interior lluminós i una decoració pensada per inspirar un sentiment d’acollida i pertinença. Cada detall, des de les plantes, totes i cadascuna amb les seves particularitats pretén reflectir la riquesa i complexitat de la societat.

Per als responsables de la Fundació Viver de Bell-lloc, La Fàbrica és un compromís ferm per teixir inclusió i oportunitats laborals i formatives per les persones en risc d’exclusió del territori.

Equip La Fàbrica

“Estem d’enhorabona per l’obertura d’aquest espai accessible i inclusiu del qual podrà gaudir tothom en condicions” Juan José Torres, Director del Servei d’Ocupació de Catalunya.

“Continuarem treballant per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat” José Quesada, alcalde de Cardedeu.

“Fem realitat un projecte molt important, a través del qual aportem il·lusió, professionalitat, inclusió i bona cuina. La Fàbrica vol ser un punt de trobada per a la gent de Cardedeu i la resta de la comarca. Però també és un centre de formació. Un espai on formarem grans professionals per a un sector, el de la restauració, que ara mateix ofereix moltes oportunitats laborals.” Carlos Sopeña, Director Fundació Viver de Bell-lloc.

“Comencem un projecte apassionant, formant futurs professionals de l’hostaleria. Amb un fort compromís amb les persones i un respecte cap a la matèria primera i la professió. Inaugurem un espai on oferirem producte de proximitat en un entorn ple de vida”. Gerard Bellot, Cap de Cuina, La Fàbrica.

“La Fàbrica serà un punt de trobada que sumarà en un Cardedeu encara més inclusiu, ric i divers. Plantem una llavor i tinc molta il·lusió per fer-la créixer amb el suport d’un equip professional compromès i amb la participació de tot el poble.” Gemma Laborda, Responsable d’Àrea dels Serveis de Restauració, Fundació Viver de Bell-lloc.

Fundació Viver de Bell-lloc promou el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb disCapacitat intel·lectual o un trastorn de salut mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles i oferint els suports necessaris per a què totes elles puguin dur a terme el seu projecte de vida.

Difusió a mitjans de comunicació i altres canals

La notícia de la inauguració es va difondre a través de diversos canals d’àmbit local i comarcal:

L’Ajuntament de Cardedeu ho va fer tant a Web , com a les seves xarxes socials Instagram y Facebook), amb un resum presentació del nou equipament.

També Cardedeu Cultura, el portal d’informació d’esdeveniments culturals de Cardedeu va compartir el cartell i la informació de la futura inauguració.

En quant els mitjans de comunicació, en van fer ressò:

El 9nou va publicar diversos articles relacionats amb l’esdeveniment, entre ells una entrevista a la Responsable dels Serveis de Restauració, Gemma Laborda i al Cap de Cuina, Gerard Bellot. A més, va sumar-hi una crònica de la inauguració i un article on posà l’èmfasi en el caràcter inclusiu d’aquesta nova aposta empresarial de Viver de Bell-lloc.

I RTVCardedeu, la “tele” local compromesa i atenta a la realitat de tot el que succeeix a Cardedeu, va introduir la notícia de la inauguració al seu Informatiu, a més de fer-ho al seu Infopodcast en l’edició del dia 22.

Teixir Oportunitats, Teixir Comunitat, Teixir Sabors

És un projecte en el qual Viver de Bell-lloc hi ha dipositat el compromís, la professionalitat, la participació i la il·lusió de moltes persones. Esperem gaudir-ho plegades teixint juntes per un Cardedeu inclusiu i participatiu per a totes.

En aquest vídeo, hi trobem els millors moments de la jornada,

#Endavant Viver!

 

Nuestros colaboradores: