Viver de Bell-lloc celebrem el tancament dels quaranta anys amb una trobada interna a Sant Hilari

Ara sí.

La campanya de celebració dels quaranta anys de Viver de Bell-lloc ha arribat a la seva fi i ho hem fet amb una festa interna on ens hem reunit més de 250 persones que formem part de Viver de Bell-lloc: usuaris, treballadores i professionals, en un entorn idíl·lic com és l’ermita de Sant Hilari, a Cardedeu.

Inici de la jornada
El dia començava amb l’arribada de totes les participants, a quarts de 10 h, amb un clima que augurava un sol esplèndid i una temperatura fantàstica.

De mica en mica, anàvem arribant: riures, complicitats i també conèixer noves persones perquè avui ens reuníem entre companyes del dia a dia, però també posàvem cara i veu a persones amb qui habitualment no compartim línies de treball.

Un cop tothom va arribar, es van iniciar els parlaments de benvinguda d’en Sergi Pujol, director de l’Àrea Empresarial, Èlia López, responsable de l’Àrea Social, Carlos Sopeña, gerent i Laura Dueñas, responsable de Relacions Externes.

Carlos Sopeña Viver de Bell-lloc

El moment més emotiu, sens dubte, es va originar quan vam recordar plegades la figura i paraules d’en Manel Palou, el nostre estimat president recentment desaparegut, i de qui sempre en guardarem una gran estima, afecte i respecte.

Després d’aquest moment d’inici de jornada, vam poder gaudir d’un bon esmorzar per garantir-nos grans dosis d’energia pel potent matí que ens esperava.

Activitats per a totes: cohesió, equip, joc.

Una de les finalitats de la celebració col·lectiva era generar cohesió interna, trobar-nos fora dels espais habituals, compartir moments de joc i crear noves complicitats en un entorn espectacular.
I quina millor manera per aconseguir-ho? Jugant!

Vam dividir-nos en 12 equips formats entre 15-18 persones i una persona responsable (tot un repte organitzatiu!) Després, ens vam repartir en 6 proves ubicades en tot l’espai i prèviament preparades: Estirem la corda, El joc del mocador, Caçant pilotes, Toca la mà, Deixa’t guiar i el Qui és qui.

Diversió, companyerisme, enfocar-se en el grup, assolir reptes comuns, etc. Es van crear moments preciosos i inoblidables!

Foto d’equip i moments de diversió

Després d’un matí a ple rendiment, tocava un merescut descans, previ al dinar.

I sabíem que era el moment idoni per fer la foto d’equip, la de totes les persones que som Viver de Bell-lloc i que mantenim el batec aquest gran projecte.

Foto família Viver de Bell-lloc 40 Anys

Un projecte que neix ara fa quaranta anys gràcies a l’empenta d’un grup de persones preocupades pel futur dels seus familiars amb disCapacitat. Som el seu llegat i ho volíem demostrar plegades!

Òbviament, una festa sense ball, no és una festa! Dinàmiques amb micròfon a mà i hits musicals de sempre van acabar d’arrodonir una part de la jornada dedicada a remarcar la nostra essència com a col·lectiu unit per un objectiu comú.

I el dinar, germanor al voltant d’un bon àpat

El xup-xup de la paella que s’elaborava just al costat, ens despertava la gana!
El menú estava compost d’amanida, paella de verdures, beguda i postres. Teníem ganes de compartir l’àpat i gaudir de la sobretaula, i s’ha de dir que, tot i la quantitat de persones que ens aplegàvem en aquell punt, l’organització entre nosaltres va ser tot un èxit! L’ombra era un bé preuat, sort que ja veníem avisats de dur gorres i crema solar a dojo.

Després del dinar i les clàssiques sobretaules, vam posar punt final a la jornada. Vam marxar amb un gran somriure als llavis, contents i feliços, amb la certesa que Viver de Bell—lloc.

Tots aquests moments que et relatem, els hem recollit en dos vídeos, fes al clic al damunt per veure’ls!

Som una immensa família diversa que caminem amb un objectiu comú i ho fem amb compromís, participació, professionalitat i il·lusió. Cap als pròxims quaranta anys de Viver de Bell-lloc!

#TotesSomViver

Nuestros colaboradores: