Formació en igualtat, una gran eina preventiva

Viver de Bell-lloc continua, un any més, formant a tota la plantilla en matèria d’igualtat de tracte i no discriminació. Durant el mes de febrer hem dut a terme la primera formació anual, enguany dedicada a la “Diversitat sexual, afectiva i de gènere”.

Més de 150 treballadors i treballadores han fet ja aquesta formació durant febrer i és previst continuar-la durant les properes setmanes fins arribar al total de la plantilla.

Formacio igualtat viver de bell lloc

Com cada any al darrer trimestre es durà a terme el segon torn formatiu que estarà enfocat a l’àmbit de la prevenció, detecció i abordatge de l’abús i l’assetjament sexual, per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

Perquè a Viver de Bell-lloc tenim un ferm compromís vers al igualtat de tracte i oportunitats i des de fa anys treballem per potenciar una nova cultura empresarial no discriminatòria i per treballar, des d’una perspectiva interseccional, en pro de la prevenció de conductes discriminatòries i les desigualtats.

Perquè la formació és una eina preventiva molt forta i ens ajuda a construir una societat lliure de violències i plenament inclusiva on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats!

 

Laura Dueñas | Agent d’Igualtat de Viver de Bell-lloc

laura.duenas@vivelloc.cat

Nuestros colaboradores: