Parkunload, una empresa compromesa amb la inserció

Per poder arribar a una societat és plenament inclusiva cal la implicació de molts agents. I les empreses tenen un paper clau perquè són motor econòmic i de creixement productiu.

Parkunload, empresa especialitzada en el control i manteniment de l’estacionament regulat en calçada, ha confiat en Viver de Bell-lloc la contractació de personal per gestionar les zones taronja i de càrrega i descàrrega.

Aquesta col·laboració ha permès la inserció laboral de tres persones amb certificat de disCapacitat que, d’aquesta manera, han tingut accés al mercat laboral amb el suport i l’acompanyament necessari a través del Centre Especial de Treball.

L’activitat es va iniciar el passat 1 de setembre i es durà terme a Rubí.

Parkunload és una empresa amb àmplia experiència en el desenvolupament de sistemes de control d’estacionament. En aquest cas concret es tracta d’un servei de supervisió de temps limitat de no pagament per fomentar la rotació de vehicles als centres urbans.

La Sara Garcia, responsable de l’Àrea de Serveis a Empreses d’Helix, de Fundació Viver de Bell-lloc,  comparteix que "Estic molt Il·lusionada amb aquest nou projecte, amb una nova oportunitat laboral per tres persones, en una gran ciutat com Rubí, donant servei de vigilància en l’estacionament Regulat en calçada de la mà dels nostres companys de Parkunload!”

Les tres persones que gestionaran les zones d’aparcament han estat seleccionades pel Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOL) de Fundació Viver de Bell-lloc i han comptat amb la coordinació i treball en xarxa de Incorpora. 

En Manuel té la certesa que “anem cap endavant i a veure què passa en el futur. Amb ganes!”. Per a la Yolanda “l’experiència d’aquests primers dies m’ha agradat molt. Tinc molt per aprendre, a veure com van els dies vinents”

Aquesta col·laboració entre Parkunload i Viver de Bell-lloc és un exemple més de com les empreses poden contribuir de manera significativa a la comunitat, oferint oportunitats laborals i, per tant, millorant la qualitat de vida de les persones.

Ens agrada millorar la societat i comptar amb la complicitat d’empreses com Parkunload: gràcies!

 

Si vols més informació sobre el nostres serveis a empreses o bé sobre el servei d’intermediació laboral, no dubtis a contactar.

Serveis a Empreses: sara.garcia@vivelloc.cat

Servei d’Inserció i Orientació Laboral: clara.gabriel@vivelloc.cat

Nuestros colaboradores: